vineri, 20 august 2010

Am intrat la facultate xD

Nu am mai postat de cateva luni mai nimic pe blog din cauza ca am avut niste probleme cu el nu stiu din ce cauza :( dar am reusit in sfarsit :).
Pot spune ca sunt foarte multumit de mine :) .Stiu ca desi nu am invatat mai deloc la liceu :)) am reusit sa iau bacul cu bine si am reusit sa si intru la facultate .Am vrut sa ma axez in continuare pe sport si am reusit .La facultatea de educatie fizica si sport din Galati :D .
A trebuit sa dam o serie de probe eliminatorii ce au constat in :
1.) alergare 50 de metri in timp de 6,5 sec pt nota 10 :D si am reusit
2.) saritura in lungime minim 2,5 m pentru nota 10 :D ... am sarit 2,70 c-am asa bun si asta:P
3.) Un traseu aplicativ ce a constat in : mers echilibru pe banca de gimnastica ,alergare printre cercuri ,tarare pe burta pe o banca,rostogolire ,tarare pe bruta pe sub niste tevi ... dupa aruncare la punct fix ,alergare cu greutati printre obstacole si saritura lazii de gimnastica si la final viteza cativa metri . Am reusit sa fac traseul in 24 sec si maxim era de 30 pt nota 10 :D .
Am fost enorm de multumit de mine pentru ca am luat 10 la toate xD si nu au mai fost decat inca 3 baieti care au luat si ei 10 la toate :)) si acestia fiind atleti de performanta ... deci no comment :D.Am intrat la buget si sper sa ma tin acolo sa invat cat de cat mai ales ca sunt domenii de sport si imi place :) .
Acuma astept cu enrabdare sa ma mut la camin la Galati sa vad primul an ,oricum mai mult astept sa fac antrenamente cu prietenii de acolo pt ca orasul este mare si am multe posibilitati de antrenamente acolo :D

2 comentarii:

  1. Felicitari si bafta in continuare! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. buna...noi fetele, facem acelasi lucru la traseul aplicativ??..as dori mai multe detalii despre traseu ..te rog. ms...k am sunat si la facultate..in schimb, secretarele, ca intotdeauna..nu imi pot oferi mai multe informatii.

    RăspundețiȘtergere