Racul

Cum seduci Bărbatul Rac:

E un tip sensibil şi romantic, aşa că tu nu trebuie să fii vreo dură lipsită de sentimente. Nu te sfii să-i arăţi latura ta delicată şi încearcă să pari mai degrabă old fashion decât vreo modernistă emancipată.

Pozitia de sex preferata:

Nativul acestei zodii are nevoie de multe complimente între aşternuturi, fiind o fire sensibilă. În fanteziile sale acesta este adorat de partenerul de cuplu. Pentru a câştiga fidelitatea partenerului este în stare să-i ofere acestuia plăceri nebănuite.

Ce-l incită: gesturile romantice îi trezesc simţurile sexuale. Îi plac în mod special partenerii care nu se sfiesc să-şi exprime satisfacţia în timpul actului sexual cât mai zgomotos.

Zonele sale erogene sunt, după gen, sânii sau pectoralii.

Ce-l pune pe fugă: un partener mut îi slăbeşte încrederea în sine, iar unul prea direct îl face să se simtă lezat în dormitor.

Poziţia de sex preferată: Racii preferă să stea aşezaţi pe spate, aşa că poziţia preferată a femeii este „misionarului”, iar a bărbatului este „femeia deasupra”. Văzându-l pe celălalt că depune efort, Racul se simte mai apreciat.

Maniile si obsesiile racului:

“O REZOLVĂM NOI!”

Racul, fiind un diplomat, este dificil să-ţi dai seama cât de greu poate fi scos dintr-ale lui.

Nevoia de securitate îi determină aproape toate acţiunile. Motivaţia e de natură emoţională: îi trebuie parametri cunoscuţi, verificaţi şi siguri. Aşa ajunge să facă fixaţii pentru tradiţii, amintiri sau obiecte vechi. Aşa ia naştere obsesia pentru casă, familie şi copii. Femeia-Rac, deşi foarte romantică şi sensibilă, se aciuiază adesea pe lângă un bărbat, doar pentru că acesta îi poate asigura protecţie şi confort. Fiindcă nu rareori partenerul respectiv e mai în vârstă, este posibil ca la mijloc să fie şi o fixaţie paternă. De fapt, bărbat sau femeie, Racul face frecvent o fixaţie pentru unul sau altul dintre părinţi.

Racul are toane şi schimbări de dispoziţie şi poate fi superstiţios, sensibil la fazele Lunii, etc. Dar, fiindcă este discret şi abil, obsesiile lui sunt rareori supărătoare pentru cei din jur.

Fanteziile barbatului rac :

Pentru bărbatul Rac contează persoana cu care face sex şi contextul, aşa că fanteziile sale pot semăna cu un scenariu de film erotic. Racul este semnul zodiacal care se dă cel mai tare în vânt după bustul unei femei, considerându-l atuul cel mai sexy. Dacă vrei să-l dai gata, adoptă o atitudine dominant în pat, căci romanticul Rac se visează în secret sclavul unei femei puternice.

Succesul in afaceri :

Are nevoie de bogăţie ca să se simtă „asigurat”. Este suspicios în alegerea partenerilor de afaceri şi are toane, după fazele Lunii. Dar poate fi la fel de perseverent ca apa care sapă în stâncă. Intuiţia îl ajută, iarăşi foarte mult. Exemplu: Gigi Becali


Cartea de vizita a racului :

„La noi părerea dumneavoastră contează. Ne bazăm pe o expreienţă îndelungă şi o tradiţie de secole pe care ne-am însuşit-o”

Un comentariu: