joi, 14 octombrie 2010

Facultate si viata de noapte

Adevarate aceste vorbe ! Am 2 saptamani de cand am inceput facultatea si este super tare.Viata in camin e una noua pentru mine ,colegii de camera sunt de treaba ,iesim prin pub-uri ,ne plimbam si mai in fiecare seara ne apuca 1-2 noaptea si inca bem in continuare :)) . Mi-am facut deja cativa prieteni si sunt cu bun simt si chiar imi place de ei pentru ca au o trupa de circa 8 ani .Baiietii sunt mai mari anii 2-3  dar ma inteleg bine cu ei si le fac cat de cat fata si la pahar :)) .Orasul mare al naibii ,magazine de vizitat si pub-uri in prostie.
Sa nu mai spun de concerte care sunt in fiecare zii sau cel putin la cateva zile peste tot.Momentan am fost la Truda,Parazitii si Nimeni altu ,saptamana urmatoare vine si Guess Who si multi altii vor mai venii :D.
Conditiile la camin sunt bune :D .Ne-am luat porcusori de guineea in camera sa nu ne plictisim :D ,avem tv si acuma iau si pc ca net avem acolo de la ei ...Profesorii la facultate sunt destul de treaba momentan ... numai ca la gimnastica si atletism ne rup aia :)) vor sa facem totul perfect din prima si ne explica asa de mutle intr-un timp scurt si ne cam pierdem ,dar cu timpul ne obisnuim .Cam atat am avut momentan de spus :D .Aloha !

4 comentarii:

  1. La ce facultate esti? Eu sunt la Stiinte Economice, UTM si sunt incantata. Cu colegii ma impac bine. Tu ai colegi de treaba?

    RăspundețiȘtergere
  2. ;))
    si au trecut numai 2 saptamani si deja te'ai imprietenit cu atatia
    si vreau sa vad porcusorul ala :))

    RăspundețiȘtergere
  3. deci in 2 saptamani esti bucuros de atatea....
    sper sa nu te dezamagesti...
    ma bucur abia astept si eu;x
    mai am 3 ani fara asta;x
    huh din cauza textului tau is mai nerabdatoare;x

    RăspundețiȘtergere