duminică, 25 martie 2012

Fat guy parkour & freerunning - Dan Stewart Winter Blues

Vreau sa va arat si voua cat de uimitori pot fi unii oameni avand in vedere fizicul lor . Acest tip este din Marea Britanie iar daca v-ati uita pe strada la el nu ati crede niciodata ce ar putea face acest om.
In parkour nu conteaza felul cum arati,varsta pe care o ai sau diferenta dintre sexe ,daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva O POTI FACE !

sâmbătă, 24 martie 2012

Google – Do a barrel roll - Gluma

Pentru cei ce folosesc browserul Chrome, Google le-a pregătit o mică „glumiță”, atunci când vor căuta textul „do a barrel roll”.

Spre amuzamentul vostru, încercați chiar acum și zâmbiți la vederea rezultatului!


Poze Workshop Martie 2012

Cateva poze mai reusite de la primul workshop .









duminică, 18 martie 2012

Workshop Tecuci 17.03.2012 - Parkour & Freerunning Martie

Cu ocazia sosiri primaverii am dorit sa organizam si la noi in oras primul nostru workshop la parkour si freerunning .Au fost in jur de 20 de participanti ,soarele a fost toata ziua alaturi de noi si am avut un spor frumos la antrenament.Multumim tuturor celor care au participat alaturi de noi si speram ca pe viitor sa facem altele din ce in ce mai bune.






miercuri, 14 martie 2012

TreT in Moscow (Parkour Dog From Ukraine in Russia`) - Caine care face parkour !

Am gasit pe internet ceva foarte tare si anume un caine care face parkour .Nu este primul caine de acest gen si nici ultimul sunt sigur de asta ,dar ce e asa de special la el este ca face trasee lungi , se catara si sare foarte sus si foarte tare .Va las sa urmariti clipul pentru a va minuna :)



marți, 13 martie 2012

Vaci gigantice realizate din mașini reciclate

Zeci de vaci Helsinki,  sculptorul Miina Äkkijyrkkä a achiziţionat vehicule de ocazie de la dealerii din întreaga Finlanda şi le utilizează pentru a crea sculpturi enorme de vaci care arata la fel ca maşinile de război cu patru picioare utilizate din Star Wars.