marți, 1 februarie 2011

Oameni "speciali" cu "puteri speciale" !

Am gasit aceste clipuri ce m-au lasat cu gura masca la propriu ... m-am tot uitat la clipuri de nenumarate ori si m-am intrebat cum e posibil? Noi ca oameni ne plangem atunci cand ne lovim,ne julim sau ne rupem rareori ceva dar care se poate vindeca ! Iar acesti oameni care s-au nascut cu defecte ce lucruri au realizat in viata si cu ce ambitie si devotament sau dedicat !

Priviti aceste imagini si sigur o sa va impresioneze ! Oamenii ce merita toate laudele si aprecierile noastre :X !

1.Ce poate face un om cu un asfel de handicap cu o placa de skateboard ....Deci picioarele ii sunt inutile dar a descoperit un mijloc de transport fenomenal !



2.Omul fara maini si picioare ce se descurca in orice ! Joaca fotbal ,pescuieste,conduce masina,barca si orice doreste el ,prin simplu fapt ca vrea asta din suflet si se ambitioneaza !






3.Rapper cu un singur picior ...



4.Canta la chitara cu picioarele deoarece nu are maini :| in primul clip este inaitne de a fii cunoscut si de a avea formatie ... are o voce super !





5.Si nu in ultimul rand un om pe care il admir foarte mult :X este Max Runham ....acest tip nu are bratul stang si are doar o proteza care il ajuta la echilibru at cand se antreneaza dar nu are deloc forta decat cu mana dreapta .Practica parkour si 3run de cativa ani buni si este foarte apreciat de multi !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu